02-08-2021 12:29
Czy ktoś może zauważył jakąś korelację między czasem sprawdzenia Was w BIK a wynikiem wstępnej analizy? Typu np. dzień BIK to A, więc średnio dzień wyniku analizy to A + 2?
04-08-2021 12:27
Myśmy mieli od razu, w senie tego samego dnia, ale to było kilka miesięcy temu. Samo sprawdzanie oznacza, że juz ktoś w końcu spojrzał na Twoje dokumenty ![]()
24-09-2021 10:16
U mnie drugi raz alert z BIK, pierwszy alert podczas analizy wstepnej, a drugi na etapie: Mamy już wszystko, podejmujemy decyzję. Ciekawe kiedy ta decyzja będzie...
Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś
... 25-03-2026Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi
... 24-03-2026Specyfika procesów z użyciem Profilu Zaufanego jest taka, że wymaga kilku logowań do banku. Jeśli masz włączoną autoryzację U2F w aplikacji przy każdym logowaniu, to dlatego za każdym razem będziemy p
... 24-03-2026