Odpowiedz

Brak środków na koncie

Witam. Mam przydzielona na ta chwilę 1 transze. Rata jest wyliczona z pierwszej transzy do 10 każdego miesiąca. Dziś jest 10 (sobota) i powinna zostać pobrana rata jednak nie było środków na koncie. Na moim ING jest wpisana jakaś blokada. Czy jeśli wpłace dzis pieniądze przez wplatomat będzie to pobrane bez żadnych odsetek czy zablokowania kredytu ?
Odpowiedz
0 Lajków
Patrycja725
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
10-04-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 693 wyświetleń)

Re: Brak środków na koncie

Witaj,
po wpłacie pieniędzy na konto, powinniśmy od razu zablokować tę kwotę na spłatę raty i ją pobrać. Jeśli nie udało Ci się tego zrobić w sobotę, to rozliczymy to dzisiaj.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 597 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit odnawialny

Tak, limit odnawialny jest debetem w koncie. Jest to oferta kredytowa, o którą wnioskujesz tak samo jak o kredyt.

12-01-2025
Re.: Brak możliwość wpłacenia pieniędzy na konto.

Chciałabym pomóc w wyjaśnieniu sytuacji ale w tym miejscu nie mam podglądu do konta. Napisz proszę do nas na czacie w Moim ING. Sprawdzimy wtedy dla Ciebie więcej szczegółów i co dzieje się z kontem.

...

12-01-2025
Re.: nie można utworzyć stałego zlecenia

Wejdź, proszę w opisane przez Ciebie zakładki. Jak pojawi Ci się formularz do wypełnienia przelewu kliknij w opcję "przelew zwykły". Uzupełnij formularz o potrzebne dane odbiorcy (numer konta, nazwę i

...

12-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy