13-06-2020 15:26
Witam,
jestem w trakcie składania wniosku o aneks skracający kredyt hipoteczny. Pierwotnie umowę podpisałem w wersji "lekki start" (z prowizją) ze zmiennym oprocentowaniem. Wniosek złożyłem z ponownym przeliczeniem zdolności kredytowej, skróceniem okresu do spłaty i zmianą oprocentowania na stałe.
Pracownik banku zaproponował mi wersję "standardową" aneksu ze stałym oprocentowaniem. Czy skoro pierwotnie zdecydowałem się na umowę "lekki start" to czy przy aneksowaniu nie powinienem mieć także takiej oferty przedstawionej?
Pozdrawiam,
Piotr
15-06-2020 16:31
Samo skrócenie czasu spłaty nie zmienia oferty. Jeśli dodatkowo zmienia się opcja oprocentowania kredytu - ze zmiennego na stałe, oferta również może się zmienić.
Szczegóły sprawdzisz tutaj.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024