Odpowiedz

Aneks do umowy

Witam, w zeszłym tygodniu (08.01.) podpisaliśmy umowę oraz tego samego dnia został sporządzony i podpisany wniosek o aneks. Chciałabym się dowiedzieć jak długo się czeka na podpisanie głównego aneksu? W banku mówiono mi że maksymalnie do 2 tyg. Aczkolwiek doskonale wiem, jak to teraz wygląda, więc pytanie do was: Czy ktoś miał taką sytuację, że złożył wniosek o aneks i jak długo czekał aby go podpisać?

Odpowiedz
0 Lajków
Anita3
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
25
8
06-11-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 996 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy

Maksymalny czas w jakim sporządzimy dla Ciebie aneks do podpisu wynosi 10 dni roboczych. Zależy nam, aby udostępnić Ci go jak najszybciej 😉

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
624
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 916 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat Jasienica

Przykro nam czytać taką opinię. Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu. 

15-04-2026
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy