Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Saldo konta oszczędnościowego po odjęciu celów

Dzień dobry, mam takie pytanie. Czy zniknęła funkcja pokazywania salda OKO po odjęciu celów oszczędnościowych? Otóż dawniej prezentowane było pełne saldo, poszczególne cele, a do tego kwota oszczędności po odjęciu celów. To bardzo ułatwiało zarządzanie oszczędzoną kwotą. Można gdzieś to włączyć?

Odpowiedz
0 Lajków
maciej-ce
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (5 701 wyświetleń)

Re: Saldo konta oszczędnościowego po odjęciu celów

Faktycznie zmieniła się prezentacja konta oszczędnościowego. Podgląd do celów oszczędnościowych znajdziesz teraz w zakładce: 
Usługi - Zarządzanie finansami - Cele oszczędnościowe. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (5 575 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Błąd w umowie kredytowej

Dzień dobry, razem z mężem wnioskowaliśmy o kredyt hipoteczny. Uzyskaliśmy pozytywną decyzję kredytową, a analityk przygotował umowę. Okazało się, że w przygotowanej umowie jest błąd w adresie nieruch...

15-04-2026
Re.: Kredyt - problem ze statusem wniosku i pośrednikiem

Obawiam się, że mam ten sam problem. Wniosek złożony 25 marca, z zewnętrzym operatem, przez Easyhipo, otrzymanie wniosku wraz z numerem potwierdzone smsem przez ING 25 marca, od 26 marca "analizujemy

...

15-04-2026
Re.: zakładanie konta firmowego

Dwa tygodnie temu jako przedstawiciel stowarzyszenia złożyłem dokumenty na otwarcie konta w ING. Dokumenty zostały przyjęte, a sprawie nadano priorytet, ponieważ prosiłem o szybkie otwarcie konta. Min

...

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy