Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Saldo konta oszczędnościowego po odjęciu celów

Dzień dobry, mam takie pytanie. Czy zniknęła funkcja pokazywania salda OKO po odjęciu celów oszczędnościowych? Otóż dawniej prezentowane było pełne saldo, poszczególne cele, a do tego kwota oszczędności po odjęciu celów. To bardzo ułatwiało zarządzanie oszczędzoną kwotą. Można gdzieś to włączyć?

Odpowiedz
0 Lajków
maciej-ce
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 842 wyświetleń)

Re: Saldo konta oszczędnościowego po odjęciu celów

Faktycznie zmieniła się prezentacja konta oszczędnościowego. Podgląd do celów oszczędnościowych znajdziesz teraz w zakładce: 
Usługi - Zarządzanie finansami - Cele oszczędnościowe. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 716 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Re.: OKO dziecka

Przykro nam z powodu Twojej opinii. W szczegółach promocji podajemy maksymalną kwotę do jakiej obowiązuje oprocentowanie podwyższone po spełnieniu warunków promocji. Na stronie oferty w Moim ING przed

...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy