Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Saldo konta oszczędnościowego po odjęciu celów

Dzień dobry, mam takie pytanie. Czy zniknęła funkcja pokazywania salda OKO po odjęciu celów oszczędnościowych? Otóż dawniej prezentowane było pełne saldo, poszczególne cele, a do tego kwota oszczędności po odjęciu celów. To bardzo ułatwiało zarządzanie oszczędzoną kwotą. Można gdzieś to włączyć?

Odpowiedz
0 Lajków
maciej-ce
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 945 wyświetleń)

Re: Saldo konta oszczędnościowego po odjęciu celów

Faktycznie zmieniła się prezentacja konta oszczędnościowego. Podgląd do celów oszczędnościowych znajdziesz teraz w zakładce: 
Usługi - Zarządzanie finansami - Cele oszczędnościowe. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1100
222
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 819 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Pamiętaj, ze rata leasingu może się wydawać niższa niż rata najmu, ale często są to jedynie pozory. W wielu przypadkach leasing oznacza zwiększone koszty ubezpieczenia auta - raz że leasing narzuca wa...

28-01-2025
Re.: Saldo z poprzedniego miesiąca przy zajęciu egzekucyjnym

Dzień dobry,
przez Społeczność nie mamy możliwości analizy tej sytuacji. Jest to ogólny kontakt.
Prosimy, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjalista od za

...

28-01-2025
Re.: Wypowiedzenie konta

W tej sprawie skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING lub infolinią pod numerem 32 357 00 69. Zamknięcie konta jest nieodwracalne.

27-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy