01-12-2020 20:36
Czy ING planuje ( jak tak to kiedy) rozszerzenie gamy produktów które można opakować w ramach IKZE ?
Obecnie trzymanie tam gotówki na 0.3% jest nie opłacalne.
02-12-2020 20:46
Aktualnie nie mamy informacji o zmianach w ofercie. Zachęcamy do śledzenia aktualności na naszej stronie.
Jeśli jesteś zainteresowany możliwością uzyskania wyższych zysków mamy również inne rozwiązania oszczędnościowo – inwestycyjne. Zachęcamy do uzupełnienia ankiety inwestycyjnej w Moim ING.
03-12-2020 09:52
Ok,
>Jeśli jesteś zainteresowany możliwością uzyskania wyższych zysków mamy również inne rozwiązania oszczędnościowo – inwestycyjne. Zachęcamy do >uzupełnienia ankiety inwestycyjnej w Moim ING.
W takim razie proszę mi przybliżyć tą możliwość uzyskania wyższych zysków i rozwiązań w ramach IKZE.
Mam nadzieję że to nie jest pisanie - aby pisać...
04-12-2020 22:16
Miałam na myśli fundusze inwestycyjne i produkty strukturyzowane. Nie są one dostępne w ramach IKZE.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024