Odpowiedz

Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jednego jestem właścicielem, drugiego pełnomocnikiem. Logując się na swoje konto w aplikacji w panelu głównym mam informację "Status Twojej oferty OKO Bonus", gdzie jest informacja o ilości transakcji i logowań, natomiast teraz dopiero założyłem aplikację mobilną właścicielowi drugiego konta, i on takiej informacji nie ma. Swoje konto założyłem niedawno, a to drugie zbliża się do zamknięcia, dlatego też boję się o logowania w aplikacji, głupio byłoby stracić przez taką ***ołę połowę potencjalnego zysku.

Druga kwestia, nawet jeśli mam w swoim panelu ten "Status Twojej oferty OKO Bonus", to ilości transakcji i logowań tam się nie zgadzają, bo od 2 listopada mam tylko zaliczonych 11 transakcji i 2 logowania, transakcje kartą zliczyłem i jest ich łącznie 16, a logowań były dziesiątki w aplikacji, i nie wiem co z tym faktem zrobić.

Odpowiedz
0 Lajków
Grzegorz121
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-11-2024
Wiadomość 1 z 2 (161 wyświetleń)

Re.: Oko bonus dodatkowe warunki

Podsumowanie i spełnieniu warunków w bankowości pełnomocnika powinna pojawić się do kilku dni po założeniu. Żeby spełnić warunek promocji, wystarczą 3 logowania do aplikacji.

Do liczby transakcji kartą wliczamy tylko te, które się już rozliczą (zniknie blokada transakcji z historii).
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Moderator
Moderator icon
109
18
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (98 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zablokowane konto internetowe - brak możliwości używania konta w jakikolwiek sposób

Nie mam możliwości wejścia do konta przez bankowość internetową ponieważ bank mi ja zablokował.

29-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@SebastianM:

Napisałem w jednej z wypowiedzi, że sprawa dotyczy IOS Emotikon: Mrugający

Zgłosilem reklamację przez aplikację. Mam nadzieję, że to naprawicie Emotikon: Mrugający

29-11-2024
Re.: Awaria bankomatu

Postaramy się zamknąć zgłoszenie najszybciej jak to będzie z naszej strony możliwe. Nie jestem jednak w stanie wskazać konkretów.

29-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy