Odpowiedz

Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jednego jestem właścicielem, drugiego pełnomocnikiem. Logując się na swoje konto w aplikacji w panelu głównym mam informację "Status Twojej oferty OKO Bonus", gdzie jest informacja o ilości transakcji i logowań, natomiast teraz dopiero założyłem aplikację mobilną właścicielowi drugiego konta, i on takiej informacji nie ma. Swoje konto założyłem niedawno, a to drugie zbliża się do zamknięcia, dlatego też boję się o logowania w aplikacji, głupio byłoby stracić przez taką ***ołę połowę potencjalnego zysku.

Druga kwestia, nawet jeśli mam w swoim panelu ten "Status Twojej oferty OKO Bonus", to ilości transakcji i logowań tam się nie zgadzają, bo od 2 listopada mam tylko zaliczonych 11 transakcji i 2 logowania, transakcje kartą zliczyłem i jest ich łącznie 16, a logowań były dziesiątki w aplikacji, i nie wiem co z tym faktem zrobić.

Odpowiedz
0 Lajków
Grzegorz121
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-11-2024
Wiadomość 1 z 2 (3 197 wyświetleń)

Re.: Oko bonus dodatkowe warunki

Podsumowanie i spełnieniu warunków w bankowości pełnomocnika powinna pojawić się do kilku dni po założeniu. Żeby spełnić warunek promocji, wystarczą 3 logowania do aplikacji.

Do liczby transakcji kartą wliczamy tylko te, które się już rozliczą (zniknie blokada transakcji z historii).
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
22
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (3 134 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy