Odpowiedz

Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jednego jestem właścicielem, drugiego pełnomocnikiem. Logując się na swoje konto w aplikacji w panelu głównym mam informację "Status Twojej oferty OKO Bonus", gdzie jest informacja o ilości transakcji i logowań, natomiast teraz dopiero założyłem aplikację mobilną właścicielowi drugiego konta, i on takiej informacji nie ma. Swoje konto założyłem niedawno, a to drugie zbliża się do zamknięcia, dlatego też boję się o logowania w aplikacji, głupio byłoby stracić przez taką ***ołę połowę potencjalnego zysku.

Druga kwestia, nawet jeśli mam w swoim panelu ten "Status Twojej oferty OKO Bonus", to ilości transakcji i logowań tam się nie zgadzają, bo od 2 listopada mam tylko zaliczonych 11 transakcji i 2 logowania, transakcje kartą zliczyłem i jest ich łącznie 16, a logowań były dziesiątki w aplikacji, i nie wiem co z tym faktem zrobić.

Odpowiedz
0 Lajków
Grzegorz121
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-11-2024
Wiadomość 1 z 2 (980 wyświetleń)

Re.: Oko bonus dodatkowe warunki

Podsumowanie i spełnieniu warunków w bankowości pełnomocnika powinna pojawić się do kilku dni po założeniu. Żeby spełnić warunek promocji, wystarczą 3 logowania do aplikacji.

Do liczby transakcji kartą wliczamy tylko te, które się już rozliczą (zniknie blokada transakcji z historii).
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Moderator
Moderator icon
127
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (917 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy