Odpowiedz

Re.: OKO dziecka

otrzymałam zgodę sądu i mam już z powrotem zablokowane środki. Trochę czasu zajęło z sądem. Zamierzam też zgłosić do rzecznika. W us zgłaszałam darowiznę.
Odpowiedz
0 Lajków
butterfly
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
3
25-05-2020
Wiadomość 11 z 15 (813 wyświetleń)

otrzymałam zgodę sądu i mam już z powrotem zablokowane środki. Trochę czasu zajęło z sądem. Zamierzam też zgłosić do rzecznika. W us zgłaszałam darowiznę.
Odpowiedz
0 Lajków
butterfly
Doradca z ambicjami I
10
3
25-05-2020
Wiadomość 12 z 15 (812 wyświetleń)

Informacja skarbowa własnie potwierdziła telefonicznie iż nie były to darowizny. Dla bezpieczeństwa wyślę jeszcze zapytanie żeby mieć to na papierze.

Odpowiedz
0 Lajków
IVY
IVY
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
10-06-2025
Wiadomość 13 z 15 (800 wyświetleń)

Witam,

Niestety, zbytnio ufając pracownikowi banku, dałem się złapać w tę samą pułapkę. Jak argumentowaliście ewentualny wniosek do sądu? Jakiego uzasadnienia użyliście, skoro udało się Wam uzyskać pozytywną odpowiedź z sądu? Myślałem, że skorzystam z oferty promocyjnej konta oszczędnościowego, a zamiast tego zamroziłem dużą kwotę, którą miałem przeznaczyć na remont mieszkania, który rozpoczynam na dniach...

Proszę o odzew od osób, które pozytywnie rozwiązały sprawę z pomocą sądu!

Odpowiedz
0 Lajków
rychup
Doradca z ambicjami I
2
0
17-06-2025
Wiadomość 14 z 15 (589 wyświetleń)

Ja jeszcze czekam na rozpatrzenie wniosku przez sąd. W argumentacji znalazło się to co sie wydarzyło - czyli niewłaściwe poinformowanie przez bank o blokowaniu środków, brak jasnych informacji o kwotach zwykłego zarzadu, itd. 

Odpowiedz
0 Lajków
klientka_m
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
13-04-2025
Wiadomość 15 z 15 (582 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum

Witam

Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem. 

Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien

...

18-07-2025
ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE

ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE Emotikon: Szczęśliwy 

Wpłaciłam do jednego z bankomatów kwotę 24 tys. zł. Zostały zakiegowane 20 tys. zł.

Złożyłam reklamację dwukrotnie i za każdym razem została ona odrzucona przez bank. Moje

...

18-07-2025
Kredyt Hipoteczny

Cześć, czy długi okres oczekiwania na decyzje w sprawie udzielenia kredytu hipotecznego to już standard? 18.06 złożyłam wszelkie wymagane dokumenty do wniosku o kredyt hipoteczny (zaświadczenia, opera

...

18-07-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy