Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

OKO Bonus dla posiadacza konta indywidualnego oraz firmowego

Jeżeli mam u was założone konto indywidualne oraz firmowe to czy z konta indywidualnego mogę skorzystać z promocji Otwartego konta oszczędnościowego bonus o oprocentowaniu 6,5% przez 3 miesiące?

Nie wiem jak mam rozumieć zapisy w regulaminie ofert specjalnej określone w definicjach poprzez Produkty depozytowe.

Odpowiedz
0 Lajków
JHSik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
4
31-07-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 067 wyświetleń)

Re: OKO Bonus dla posiadacza konta indywidualnego oraz firmowego

Tak, możesz skorzystać z promocji dla klienta indywidualnego na OKO Bonus 6,5%. Saldo początkowe dla tej promocji jest liczone na 11.07.2022 roku

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
249
50
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 027 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy