11-09-2018 00:33
Piszę z Włoch
Byłem w Polsce do pracy.
Wróciłem do Włoch w styczniu 2017 r., A od tego czasu
Każdego miesiąca płacę 7 zł za korzystanie z karty "ING BANK SLASKI"
(nie w Polsce bo wydałem ponad 300 zł miesięcznie na osobiste wydatki)
Wiem, że mogę zablokować kartę poprzez stronę internetową ING (on-line) lub dzwoniąc pod numer (32) 357 00 12, ale jeśli chcę zamknąć rachunek bankowy, powinienem wrócić do Polski i szukać oddziału ING (to jest dla mnie ekstercją).
Moim życzeniem jest zakończenie wszelkich wydatków, które mam z bankiem
Więc jeśli zamknę swoją wizę kartą debetową "ING BANK SLASKI" ze stroną internetową (pomarańczową), czy będę nadal płacić za 7 PLN miesięcznie?
Jeśli nie, czy zapłacę za otwarte konto bankowe?
(które są innymi opłatami, z wyjątkiem kosztu karty,
i jak bank odlicza opłatę?
Dziękuję, czekam na twoją odpowiedź
12-09-2018 06:59
Jeżeli zamkniesz swoją kartę i posiadasz u nas konto Direct to Twoje konto pozostanie prowadzone bezpłatnie. Zamknięcie karty nie zmieni warunków prowadzenia Twojego konta. Pozostaną one takie jak do tej pory.
12-09-2018 11:55
Dziękuję za Twoją odpowiedź.
Nie złapałem jednego punktu.
Czy po zamknięciu karty nadal będę płacić opłatę w wysokości 7 zł?
13-09-2018 13:03
Po zamknięciu karty nie będziemy już pobierali opłaty 7 zł za jej posiadanie
13-09-2018 21:19
Dziękuję za informację.
Wszystkie moje wątpliwości zostały spełnione
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |