23-02-2019 17:58
Witam
Jest problem założyłem konto osobiste i ma do mnie przyjechać kurier. Kurier poprosi mnie o podpis na formularzu. a ja jestem po udarze i każdy mój podpis jest inny od następnego co mam robić czekać na łut szczęścia przy weryfikacji moich dokumentów i albo założę konto albo nie czekam na odpowiedź na mojego e-maila życzę miłego weekendu Piotr
25-02-2019 15:34
papcio1951 Kurier ma obowiązek w trakcie wizyty potwierdzić Twoje dane. Na formularzu powinieneś złożyć swój czytelny podpis. Możesz poczekać na kuriera. Sprawdzimy zwrócone przez kuriera dokumenty i wtedy będziemy mogli potwierdzić otwarcie konta lub je odrzucimy. Jeżeli odrzucimy otwarcie konta, to wtedy będziesz mógł otworzyć konto na podstawie dowodu osobistego w oddziale. Tam specjalista sprawdzi czy będziesz mógł podpisać umowę lub czy będzie potrzebne pełnomocnictwo notarialne do otwarcia konta – aby inna osoba otworzyła dla Ciebie konto.
10-08-2019 18:00
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |