21-05-2022 23:12
Poszperałem troszkę i wyszło ze Nasz bank dostał ogromną kare za niezgłaszanie potencjalnych oszustów i terrorystów którzy maja wpłatę powyżej 1000 euro czyli prawie wszyscy pójdą wcześniej czy później na spowiedź.
Szkoda ze wszyscy idą do jednego kotła, a bank nie weryfikuje potencjalnych terrorystów mając wpłaty z faktur , a zabieganym przedsiębiorcom dokłada kolejny formularz NIE EDYTOWANY i zajmuje im resztki wolnego wypełnianie, skanowanie, tłumaczenie, czasu odrywając od łona rodziny tłumacząc ze niebo jest niebieskie a woda mokra.
Chyba wrzenie się w jakiegoś polityka obecnej władzy i nie będę się tłumaczył ze doba ma 24 bo pracuje 28h na dobę .
22-05-2022 21:53
Ciężko nam się odnieść do informacji, o których piszesz w tym miejscu. Napisz proszę, gdzie i jakie dokładnie informacje odszukałeś? Podaj proszę dokładne źródło pochodzenia tych wiadomości.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |