Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

dwa konta Direct w ramach jednej umowy

Dzień dobry, bardzo proszę o informację czy w ramach jednej umowy można posiadać dwa konta Direct (jedno z nich bez kart płatniczych, chciałbym je wykorzystać do obsługi kredytu hipotecznego).

Dziękuję i pozdrawiam,

Tomasz D.

Odpowiedz
0 Lajków
td2003
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
2
01-06-2019
Wiadomość 1 z 3 (14 917 wyświetleń)

Re: dwa konta Direct w ramach jednej umowy

Możesz posiadać do 5 kont Direct na siebie, jednocześnie. To Ty decydujesz czy chcesz otworzyć konto z karta czy bez. Samo konto możesz otworzyć po zalogowaniu się do Mojego ING w zakładce Oferta ING. Do każdego konta otrzymasz odrębna umowę. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 2 z 3 (14 874 wyświetleń)

Re: dwa konta Direct w ramach jednej umowy

Dziękuję za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
td2003
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
2
01-06-2019
Wiadomość 3 z 3 (14 775 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

szkoda słów, to są amatorzy i to jest od lat praktykowane. Przecież sprawdzenie dokumentów ile moze zajac? godzine? to chyba z kawą i toaletą. Nie macie przygotowanej check listy? i pracownik nie wery

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy