Odpowiedz

Zmiana konta Direct na PRP

Czy jest możliwość zmiany konta Direct na PRP z zachowaniem numeru konta i karty płatniczej?

Odpowiedz
0 Lajków
InspektorAlbert
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
26-08-2018
Wiadomość 1 z 4 (6 734 wyświetleń)

Re: Zmiana konta Direct na PRP

[ Edytowane ]

Nie możemy zmienić konta Direct na podstawowy rachunek płatniczy. Takie konto możesz otworzyć, jeśli nie masz innego rachunku płatniczego (oszczędnościowo-rozliczeniowego) w złotówkach w Polsce. Jeśli chcesz skorzystać z konta PRP musisz najpierw zamknąć swoje konta rozliczeniowe, a następnie otworzyć konto PRP. Zamknięcie obecnego konta Direct i karty spowoduje, że po otwarciukonta PRP otrzymasz nowy numer konta i karty. Więcej o podstawowym koncie płatniczym przeczytasz tutaj.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (6 671 wyświetleń)

Zamiana konta przez internet tak jak z Direct na Komfort ułatwiłaby sprawę. Może warto wprowadzić dostęp do takiej opcji, która zamyka konto ROR i jednocześnie otwiera PRP.

Odpowiedz
0 Lajków
InspektorAlbert
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
26-08-2018
Wiadomość 3 z 4 (6 648 wyświetleń)

@InspektorAlbert Dziękuję za przesłaną sugestię. Przekazałem ją do odpowiednich osób w naszym banku Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (6 609 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi pod numerem 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00.

10-08-2026
Rodzice polecają

Chciałbym że ktoś podzielić się swoim kodem" rodzice polecają"..  chciałabym założyć konto dla trójki dzieci no i jeśli ktoś ma to prosiłabym jeśli to nie problem

10-08-2026
Re: promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Konto zostało założone 21 maja ,karta przyszła dopiero 29 maja wiec nie wiem czy oni licza do końca maja jako jeden miesiąc czy od 21 maja do 21 czerwca - miesiąc od 22 czerwca do 22 lipca drugi miesi

...

09-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy