Odpowiedz

Rachunek opłat problem

Witam, dzisiaj założyłem sobie konto osobiste mobi 18-26. Wszystko fajnie, lecz w domu zobaczyłem że w umowie mam wpisany "RACHUNEK OPŁAT" konta ojca którego zresztą jestem pełnomocnikiem. Czy nie powinno być tak, że powinien być tam mój numer konta a nie ojca?

Odpowiedz
0 Lajków
stepek95
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-11-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 244 wyświetleń)

Re: Rachunek opłat problem

Prosimy, skontaktuj się z nami w tej sprawie w Moim ING - zakładka wiadomości lub czat. Sprawdzimy Twoją umowę. Tutaj nie mamy wglądu do danych w systemie Emotikon: Smutny

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
596
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 193 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Nie udało sie pobrać danych imoje

Witam,

odświeżam temat ponieważ mimo wyczyszczenia plików cookie i zmiany przeglądarek komunikat nadal się pojawia.

W momencie kiedy zostaje przekierowany z esklepu w celu zapłaty pojawia się okno z log

...

04-04-2025
dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

Jeśli ktoś wydaje dyspozycję wypłaty na wypadek śmierci z konta osobistego, a ma przy okazji kredyt w ING, który spłaca z tego konta, to czy dyspozycja zostanie zrealizowana, czy bank przejmie środki

...

04-04-2025
Re.: Negatywna decyzja

Po ponad 4 latach ta sama praktyka. Brak wskazania przyczynowy odmowy udzielenia kredytu w decyzji kredytowej. Brak pouczenia Banku o możliwości złożenia wniosku o podanie przyczyny negatywnej decyzji

...

03-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy