Odpowiedz

Przelew na zamknięte konto.

Witam, chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie pieniądze wysłane na zamknięte konto wrócą na mój rachunek?

Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
maciej023
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-02-2016
Wiadomość 1 z 3 (15 741 wyświetleń)

Re.: Przelew na zamknięte konto.

Zgodnie z sesjami przychodzącymi i wychodzącymi. Z reguły w ciągu dwóch dni roboczych.

Odpowiedz
0 Lajków
GrzegorzG
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
78
13
30-01-2016
Wiadomość 2 z 3 (15 697 wyświetleń)

Re.: Przelew na zamknięte konto.

@maciej023 Zwracamy przelewy najpóźniej w następnym dniu roboczym, natomiast inne banki mogą mieć różne procedury. Nie możemy podać dokładnego terminu zwrotu.  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
685
125
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (15 622 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zgłoszenie REK-1949: Błędy integracji, KSeF i blokada rozliczeń – prośba o pomoc w rozwiązaniu

Dzień dobry,

zrobiłem dokładnie tak, jak Pan zasugerował i skontaktowałem się z Centrum Wsparcia Biznesu. Okazało się, że CWB nie ma w ogóle wglądu w zgłoszenia ING Księgowość, więc odesłano mnie na in...

29-05-2026
Re: Usługa fakturowania i pobieranie faktur z KSeF

W fakturowaniu przy pobranych z KSeF fakturach znajduję się przycisk Opcje KSeF należy kliknąć generuj wizualizację faktury, a następnie kliknąć raz jeszcze w Opcje KSeF i kliknąć pobierz wizualizację

...

29-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Jednak każde zgłoszenie rozpatrywane jest indywidualnie. Podany czas odpowiedzi w reklamacji to maksymalny jaki jesteśmy zobowiązani podać. Staramy się zgło

...

29-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy