Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Promocja "Do 120 zł dla aktywnych" a konto firmowe

W promocji "Do 120 zł dla aktywnych" podana jest lista kont, na które ma trafić przelew:

Konto – jedno z posiadanych przez Uczestnika Kont z Lwem: Direct, Komfort, Klasyczne,
Student, Mobi.

Czy konto Direct dla Firmy jest również traktowane jak konto Direct (z listy w regulaminie)?
Innymi słowy czy przelewy otrzymywane na konto Direct dla Firmy też wliczają się do promocji?

Odpowiedz
0 Lajków
Aro
Aro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
18-04-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 191 wyświetleń)

Re: Promocja "Do 120 zł dla aktywnych" a konto firmowe

Promocją obejmujemy wpływ na konta osobiste, które wymieniamy w regulaminie.
Nie bierzemy pod uwagę wpływów na konto Direct dla Firmy. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
554
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 145 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Problem z ing jest taki, że oni podczas decyzji proszą kilka razy o jakiś dokument co przesuwa termin wydania decyzji o tygodnie.. zamiast zweryfikować w odpowiednim etapie wszystko co później pojedyn

...

01-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy