Odpowiedz

Otwarcie bankowskiego konta

Dobry wieczór, chciałbym otworzyć konto bankowe w twoim banku, czy mogę to zrobić za pomocą karty do Polaka lub mołdawskiego paszportu?
Odpowiedz
0 Lajków
xeniabru
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 895 wyświetleń)

Re: Otwarcie bankowskiego konta

Miło mi, że zainteresowałeś się naszą ofertą Emotikon: Szczęśliwy Jeśli pochodzisz z innego kraju i masz ukończone 18 lat, konto w naszym banku założysz tylko w naszym oddziale.
Gdy już będziesz mieć konto, inne produkty i usługi zamówisz w systemie Moje ING.

Jakie dokumenty musisz mieć
Aby założyć konto, do oddziału zabierz:

• swój paszport lub kartę pobytu (jeżeli wydana jest w kraju Unii Europejskiej)
  • dokument, który potwierdza Twój adres zamieszkania, lub oświadczenie o miejscu zamieszkania.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 856 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nie mamy twojego numeru telefonu

Witam, jakiś czas temu chciałam wziąć niewielki kredyt. Wniosek zatrzymuje się na punkcie 2-twoje dane. Pojawia się komunikat " nie możemy udzielić ci kredytu, nie mamy twojego numeru telefonu uzupełn...

27-04-2025
Re.: Nowa karta i Google Pay

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING, sprawdzimy co jest powodem, że otrzymałeś taką wiadomość. 

27-04-2025
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Jeśli podczas korzystania z Profilu Zaufanego trafisz na informacje, że potrzebne jest Twoje drugie imię, możesz spróbować uzupełnić je ręcznie. Musi być zgodne z informacjami podanymi w Twoim dokumen

...

26-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy