09-11-2016 22:19 | Edytowano: 09-11-2016 22:21
Mam kilka pytań (w ING nie miałem nigdy konta)
1. jak sprawić, żeby zniknął ten napis w 3 linijce
"Otwierasz:
Konto Direct
z Otwartym Kontem Oszczędnościowym" ?
Chcę założyć normalne konto, najbardziej podstawowe, nie chcę żadnych dodatkowych (nie tylko nie korzystać z nich, ale w ogóle ich nie posiadać).
2. czym spowodowany jest obowiazek dołączenia karty do rachunku, przynajmniej w czasie rejestracji?
3. za co przyjdzie mi jeszcze zapłacić z tzw. "obowiązkowych miesięcznych opłat", oprócz 7 zł za mało używaną kartę? Poproszę o niepodawanie linków, lecz średnią kwotę.
4. tu gdzie mieszkam nie ma oddziału dlatego muszę wybrać opcję kurier. Ile może trwać rozmowa z nim, czy będę musiał coś podpisywać?
10-11-2016 22:08
@p224 Konto Direct zakładamy razem z Otwartym Kontem Oszczędnościowym, jeżeli składasz wniosek przez stronę internetową. Jeżeli chciałbyś założyć samo konto Direct to możesz to zrobić w naszym oddziale.
Do konta Direct wydajemy kartę płatniczą.
Bezpłatnie możesz wypłacać pieniądze w naszych bankomatach i Planet Cash. W przypadku wypłaty w pozostałych bankomatach w kraju – w okresie rozliczeniowym pierwsza wypłata będzie bezpłatna, a za każdą kolejną naliczymy 2,50 zł.
Wizyta kuriera nie trwa długo, jest konieczność podpisania odbioru przesyłki.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |