Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Minimalna kwota wypłaty gotówki z bankomatu, jaka jest?

[ Edytowane ]

Witam,

Chciałem dowiedzieć się, jaka jest minimalna kwota, wypłaty gotówki z bankomatu? Czytałem na internecie, że minimum wypłaty gotówki z bankomatu to 50 zł, lecz informacje były nieco stare (z przed kilku lat). Czy tutaj coś zmieniło się?

Odpowiedz
0 Lajków
Pawel_A
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
31-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (14 674 wyświetleń)

Re.: Minimalna kwota wypłaty gotówki z bankomatu, jaka jest?

W naszych bankomatach możesz wypłacić nominały od 10 zł do 500 zł.
Gdy będziesz wypłacał gotówkę na ekranie urządzenia pojawi się informacja o tym, jakie są dostępne na dany moment nominały.
​​​​​​​Pamiętaj, że lokalizacje naszych urządzeń możesz w wygodny sposób sprawdzić tutaj.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (14 610 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

To, co opisałeś, nie oznacza, że aplikacja jest złośliwa ani faktycznie zagrożona. To jest funkcja Androida / Google Play Protect / Safe Browsing, która monitoruje aplikacje, które mogą otwierać linki

...

06-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy