26-10-2018 17:42
Witam,
Mam już drobny limit kredytowy na koncie KOMFORT, którego współuczestnikiem jest moja żona i w związku z faktem, że oddział ING w moim mieście jest do 4.11 nieczynny, chcielibyśmy przez internet zwiekszyć ten limit o kilka tysięcy pln.
Jednak w momencie wypełniania formularza wniosku na tę usługę przez internet, wyskakuje nam informacja o zmianie konta na DIRECT i inny niż obecnie jego numer.
Pytania:
- czy po akceptacji tej usługi będę mógł wrócić do dawnego konta KOMFORT?
Chciałbym po prostu dobrać dodatkowo sumę do istniejącej linii kredytowej i miec tylko jedno konto, jak do tej pory.
Proszę o pomoc i z góry dzięki.
27-10-2018 15:56
Limit dla rachunku Komfort udzielany jest wspólnie, za zgodą współwłaścicieli. W takim przypadku proces podwyższenia jest możliwy tylko w oddziale banku. Warunkiem jest obecność współwłaścicieli. Przez aplikację Moje ING masz możliwość złożenia wniosku o limit, na nowym indywidualnym rachunku. Nie ma możliwości połączenia tych limitów.
27-10-2018 22:00
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Cały czas wprowadzamy udogodnienia w Moim ING i aktualnie kredyt można nadpłacać w dowolnej kwocie, bez dodatkowych kosztów.
Co do pozostałych warunków umowy, prosimy o kontakt z naszą infolinią kredyt
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |