11-07-2023 17:00
Bank zabrał ostanie moje pieniądze 116zl które są mi niezbędne do życia z czego wcześniej dostałem informację że do danej kwoty pieniądze nie zostaną ruszone z mojego konta teraz gdy kontaktowałem się z ING powiedzieli mi że pieniądze zostały zabrane na rzecz Kaczmarski (kredyt windykacja) i nie mam możliwości ich odzyskać czyli mam rozumieć że bank teraz bez względu na wszystko będzie wykradać moje pieniądze i nie będę mieć możliwości na ich odzyskanie ?
12-07-2023 17:49
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Prosimy skontaktuj się z firmą Kaczmarski celem wyjaśnienie tego. Jeśli masz jakieś przeterminowane zadłużenie możemy przekazywać pieniądze na ich spłatę.
15-07-2023 00:14
Możesz wypłacić pieniądze z IKZE wcześniej, jeśli zajdzie taka potrzeba. To tzw. zwrot. Pieniądze zwrócimy Ci, jeśli wypowiesz umowę o jego prowadzenie i nie spełniasz ustawowych warunków do wypłaty.
... 15-12-2025Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |