19-05-2020 11:37
20-05-2020 12:15
Witaj
Kwota wolna od zajęcia egzekucyjnego dla kont prywatnych wynosi 1950 zł w 2020 r. i jest odnawiana co miesiąc. Komornik może zająć wszystkie konta. Konto Direct to rachunek oszczędnościowo rozliczeniowy, który służy m. in. do wpływu wynagrodzenia, wykonywania przelewów. Otwarte Konto Oszczędnościowe to rachunek oszczędnościowy, dodatkowo oprocentowany, na którym możesz oszczędzać.
Ze względów bezpieczeństwa możemy poprosić o dodatkowe informacje na temat transakcji. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć na naszej stronie tutaj: https://www.ing.pl/o-banku/kyc-poznaj-swojego-klienta
... 25-03-2026Jestem prawnikiem i chcę odświeżyć swoje zdjęcie profilowe oraz zdjęcia na stronę kancelarii. Jakie wskazówki dotyczące stroju i przygotowania do sesji portretów biznesowych są najważniejsze dla kogoś
... 25-03-2026Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi
... 25-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |