11-04-2019 11:47
Witam, czy konto walutowe po założeniu w banku trzeba jakoś aktywować? Czekam już w sumie 5 dzień na przelew z Niemiec.
12-04-2019 13:01
Witaj,
konto walutowe jest od razu aktywne po otwarciu w oddziale. Jeżeli nadawca podała Twoje dane, Twój prawidłowy numer konta w formacie IBAN (PL i 26 cyfr Twojego konta np. PLxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx) oraz nasz kod BIC/SWIFT czyli INGBPLPW, to powinieneś otrzymać przelew do kilku dni roboczych. Nie znam regulacji banku nadawcy, więc trudno mi powiedzieć po ilu dniach powinieneś mieć pieniądze. Jak my wysyłamy przelew walutowy, to w banku odbiorcy powinien być do 2-3 dni roboczych.
Jeżeli minie tydzień, a nadal nie będziesz miał przelewu, to skontaktuj się z nadawcą.
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |