Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Re: Re.: Komornicze zajecie a saldo bieżące.

Dziki, jeśli organ egzekucyjny wyśle do nas odpowiednie pismo, obejmiemy Twoje konto zajęciem komorniczym. Do końca 2017 roku kwota wolna wynosi miesięcznie w standardowych sytuacjach 1500 zł. W ramach tej kwoty możesz swobodnie korzystać z swoich pieniędzy. Zablokujemy pieniądze na spłatę zajęcia, gdy wykorzystasz kwotę wolną (każda wypłata obniża ją) lub wpływy na Twój rachunek przewyższą tę kwotę (w danym miesiącu). Kwota wolna ulega odnowieniu każdego miesiąca. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 11 z 12 (8 144 wyświetleń)

Re: Re.: Komornicze zajecie a saldo bieżące.

Dziękuję za odpowiedź Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
Dziki
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
09-11-2017
Wiadomość 12 z 12 (8 114 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Czasy procesowania w formacie Easy hipo

Każdy wniosek rozpatrujemy indywidulanie. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji w tej sprawie, prosimy o kontakt z doradcą, u którego złożyłeś wniosek.

27-02-2026
Re: Koniec okresu stałej stopy

Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu. 

27-02-2026
Czasy procesowania w formacie Easy hipo

Witam, 

Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?

27-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy