Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "nie analizuj" - czy można wprowadzić dodatkowe kategorie, które później można by wykorzystać w raportach i analizie wydatków, jak to ma miejsce w kontach osobistych?

Kategorie takie jak "podatki", "zus" to chyba podstawowe minimum, ale zawsze można dodać inne kategorie związane z prowadzeniem firmy: leasingi, kredyty, wynagrodzenia, itp.

Odpowiedz
0 Lajków
topper81
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-01-2025
Wiadomość 1 z 1 (350 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Mam tak samo nie moge sie zalogowac do banku a wpisuje dobry pesel i dobry login (na innym telefonie z androidem tez probowalam i nie dziala na laptopie przez stronę internetową tez nie a mam tam odło...

27-03-2025
Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

Proszę o pomoc juz nie raz wpisuje i dobry login i dobry pesel a pisze ze błędny jak to naprawić ? Mam tam pieniądze i ich potrzebuje a nie moge sie zalogować nawet na innym telefonie nie dziala ani n...

27-03-2025
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

A ja ze tak zapytam posiadam telefon Google Pixel 9 XXL u mnie z tą aktywacją coś jest chyba nie tak w przeciągu powiedzmy miesiąca zdaży się że wyloguje mnie że 4 razy i żąda aktywacji aplikacji doda...

26-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy