Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Gdzie po dokument który potwierdza właściciela konta oraz numer IBAN ?

Witam jestem posiadaczem konta direct kilka lat, kilka miesięcy temu otworzyłem internetowo rachunek w walucie (nie dostałem dokumętu potwierdzjącego z banku nadania numeru IBAN). 

Pracodawca mój ze wzglegu na zmieniające się przepisy chce dostać taki dokumęt a ja ze względu na to że zarabiam za granicą w (innej walucie)  muszę specjalnie przyjechać do polski kilka tysięcy kilometrów zeby taki dokumęt otrzymać ???

Podkreślam że do konta nikogo nie upoważniłem. 

Czy bank wyśle mi taki dokument na @ ??

Odpowiedz
0 Lajków
ciacho123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
21-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (43 175 wyświetleń)

Re.: Gdzie po dokument który potwierdza właściciela konta oraz numer IBAN ?

Zaświadczenie o posiadaniu rachunku wydajemy na miejscu w oddziale. Jeżeli przebywasz za granicą, to możesz też zamówić takie zaświadczenie telefonicznie +48 32 357 00 69. Dokument prześlemy na adres korespondencji, który u nas wskazałeś. Za zaświadczenie pobierzemy opłatę 20 PLN (za okres ostatnich 12 miesięcy i za jeden rachunek).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
685
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (43 107 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy