11-01-2016 15:14
11-01-2016 19:56 | Edytowano: 11-01-2016 19:57
Możesz na konto walutowe wpłacić złotówki. Pieniądze przewalutujemy po naszym kursie bezgotówkowym z momentu zaksięgowania przelewu.
11-01-2016 21:58
MonikaC pisze:Możesz na konto walutowe wpłacić złotówki. Pieniądze przewalutujemy po naszym kursie bezgotówkowym z momentu zaksięgowania przelewu.
Czyli jakim? Mam nadzieję że nie po tym czymś wymienionym tu: http://www.ingbank.pl/kursy-walut bo to przecież nie ma sensu? Mamy 2016 rok, czy bank naprawdę nie jest w stanie dostać lepszego kursu?
Jeśli nie, to proszę się do mnie zgłosić, skoro bank ma tak kiepską ofertę na eur/pln że musi oferować żenujące 4.2329/4.4947 to mogę wam sprzedać lub odkupić dowolną ilośc euro (czy też innej waluty) po o wiele lepszym kursie, pozbędziecie się kłopotu. Za euro daję 4.3494/4.3558 dzisiaj, ale przy większych ilościach możemy ponegocjować, pasuje?
30-01-2016 18:54
Funkcjonuje tutaj spread. Jest to różnica pomiędzy ceną kupna waluty a ceną jej sprzedaży. Banki, różnicując ceny, uzyskują zysk na transakcjach walutowych. Cena kupna waluty jest zawsze niższa niż cena sprzedaży, ponieważ bank chce kupić taniej a sprzedać drożej. Spread walutowy jest zatem zyskiem banku, a kosztem klienta.
Jeżeli nie odpowiadają Ci kursy, zawsze pozostaje Ci kanto stacjonarny, lub kantory internetowe oferujące korzystne ceny.
Dużo nie trzeba - wystarczy w wyszukiwarce wpisać kantor internetowy, założyć sobie konto i... działać. Tak wiele za niewiele.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
4 | |
4 |