23-07-2025 20:33
Dzień dobry,
Mam osiemnaście lat, chciałbym założyć konto direct w promocji "Mobilni zyskują", będzie to moje pierwsze konto w ING. Już po potwierdzeniu wszystkich danych i zeskanowaniu dowodu, w aplikacji, pojawiają się jedynie dwa konta do wyboru: komfort i mobi. Na stronie ING, przy koncie direct widnieje dopisek, że dla osób w wieku 18-26 lat polecane jest konto mobi. Czy oznacza to, że nie mogę założyć konta direct?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Kajetan
24-07-2025 16:10
Podczas zakładania konta dla osoby w wieku 18-26 masz do wyboru konto Mobi lub konto Komfort. Poprzez aplikację nie założysz w tej sytuacji konta Direct.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |