Odpowiedz

Blokada rachunku a wpływy

Witam mam takie pytanie mam blokade komornicze na koncie kwota wolna od potrąceń na dzień dzisiejszy to 5900 zł chciałbym się dowiedzieć czy jak przyjdzie mi pożyczka z chwilówki na kwote 4100 zł to czy będę mógł ją wybrać pozdrawiam
Rudko
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
16-03-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 146 wyświetleń)

Re.: Blokada rachunku a wpływy

Jeśli masz jeszcze kwotę wolną, to swobodnie możesz korzystać z pieniędzy dostępnych na rachunku:
- realizować przelewy,
- wypłacać pieniądze w bankomacie naszego banku oraz innych banków,
- płacić kartą,
- lub wypłacać w kasie banku.
Generalnie z pieniędzy w ramach kwoty wolnej możesz korzystać całą dobę. Jednak najlepiej od poniedziałku do soboty do godziny 20:00. A po tej godzinie to skorzystasz tylko z sumy, która była dostępna do wskazanej godziny (kiedy kończą się księgowania w naszym banku). Czyli, jeśli otrzymasz jakiś przelew po 20:00 to z tych pieniędzy już nie skorzystasz.  

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
IwonaP
Były moderator
Były moderator icon
136
43
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 120 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy