Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Awaria wpłatomatu Nie oddał pieniędzy

Dziś 21.01.2026 wpłacałem pieniądze w Żywcu w bankomacie na ulicy koszcziuszki w siedzibie banku, wpłacałem kwotę 5000zl wpłatomat załączał liczyć pieniądze wydawał dziwne dźwięki i nagle wyszedł komunikat o awarii po czasie oddał kartę lecz pieniędzy już nie oczywiście nie zaksięgował ich na koncie ,awaria świeciła przez parę minut po tym bankomat normalnie się włączył lecz pieniędzy nie oddał zgłosiłem to na infolini ale bez odpowiedzi dostałem numer zgłoszenia 117502/012026
Bardzo proszę o pomoc te środki są mi nie zbędzie do opłacenia podatków VAT I pit5 co płaci się do 25 każdego miesiąca . Dzwoniłem do urzędu skarbowego to powiedzieli ze ich to nie interesuje …. Bardzo proszę o pomoc
Odpowiedz
0 Lajków
dwajeden
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
21-01-2026
Wiadomość 1 z 2 (46 wyświetleń)

Re: Awaria wpłatomatu Nie oddał pieniędzy

Przekazałem prośbę do odpowiedniego działu. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
226
46
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (45 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Awaria wpłatomatu Nie oddał pieniędzy

Przekazałem prośbę do odpowiedniego działu. 

21-01-2026
Awaria wpłatomatu Nie oddał pieniędzy

Dziś 21.01.2026 wpłacałem pieniądze w Żywcu w bankomacie na ulicy koszcziuszki w siedzibie banku, wpłacałem kwotę 5000zl wpłatomat załączał liczyć pieniądze wydawał dziwne dźwięki i nagle wyszedł komu...

21-01-2026
Re: rozliczenie pow. kupionego mieszkania

ojiro jeśli kredyt nie został jeszcze uruchomiony (w sensie do dewelopera nie poszły jeszcze wszystkie pieniądze z kredytu), można zlecić ostatnią płatność w kwocie pomniejszonej o różnicę wynikającą

...

21-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy