13-08-2017 12:31
Jakiś czas temu zostałam namówiona przez Pana z ing, na załozenie konta Konto z Lwem Direct, jednakże bardzo tego żałuję i wiem, że nie będe z niego korzystała i konta nie aktywowałam. Czy są jakieś konsekwencje braku aktywacji konta?
Ponadto chciałabym rozwiązać umowę ze skutkiem natychmiastowym i tu moje pytanie: Czy mogę rozwiązać umowę, kiedy jeszcze nie otrzymałam żadnej karty płatniczej? (dodatkowo pan, który namawiał mnie do założenia konta poinformował mnie, że kartę dostane jeżeli sama będe chciała ją zamówić, jednakże w umowie widnieje karta Nowy Zbliżak VISA).
Czy jest jakiś sposób na pozbycie się konta i jak najszybsze zerwanie umowy?
14-08-2017 00:49
Konto zamkniesz natychmiastowo w momencie wizyty w oddziale i bez żadnych konsekwencji. Na miejscu pracownik zweryfikuje, czy zamawiana była karta do rachunku, czy tez nie. Jeżeli karta została wydana to zostanie zastrzeżonna.
Czy możesz podzielić się informacja na jaki inny bank padł wybór?.
Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku
Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.