Odpowiedz

Adres - skrytka pocztowa

Dzień dobry.

Wykupiłam na poczcie skrytkę pocztową.

Chciałabym zaktualizować adres zarówno zamieszkania, jak i korespondencyjny na tą skrytkę (adres zamieszkania jest adresem, który wyświetla się odbiorcy, do którego wykonuję przelew, a m.in. po to jest mi potrzebna skrytka pocztowa, bo nie widzę potrzeby udostępniania obcym mi osobom mojego prywatnego adresu - póki co w ING nie da się ukryć adresu w przelewach).

Rozumiem, że muszę tego dokonać osobiście w siedzibie banku? (przez stronę jest automatyczna wyszukiwarka kodów pocztowych i nijak nie można tam wpisać kodu Urzędu Pocztowego, w którym znajduje się skrytka, tym bardziej numeru skrytki).

Odpowiedz
0 Lajków
qwert
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-01-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 992 wyświetleń)

Re: Adres - skrytka pocztowa

Obecnie nie przyjmujemy skrytek pocztowych zarówno jako adresu zamieszkania jak i tego do korespondencji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 938 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy