09-01-2022 15:50
Dzień dobry.
Wykupiłam na poczcie skrytkę pocztową.
Chciałabym zaktualizować adres zarówno zamieszkania, jak i korespondencyjny na tą skrytkę (adres zamieszkania jest adresem, który wyświetla się odbiorcy, do którego wykonuję przelew, a m.in. po to jest mi potrzebna skrytka pocztowa, bo nie widzę potrzeby udostępniania obcym mi osobom mojego prywatnego adresu - póki co w ING nie da się ukryć adresu w przelewach).
Rozumiem, że muszę tego dokonać osobiście w siedzibie banku? (przez stronę jest automatyczna wyszukiwarka kodów pocztowych i nijak nie można tam wpisać kodu Urzędu Pocztowego, w którym znajduje się skrytka, tym bardziej numeru skrytki).
10-01-2022 11:40
Obecnie nie przyjmujemy skrytek pocztowych zarówno jako adresu zamieszkania jak i tego do korespondencji.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |