27-12-2016 13:35
Witam.
Od niedawna jestem posiadaczem karty zbliżak, oczywiscie wszystkie warunki jak i wygody są mi znane, lecz nurtuje mnie jedna sprawa.
Mianowicie płatności zbliżeniowe do 50 zł nie wymagają podawania kodu PIN. Jednakże w banku powiedziano mi, że ten limit mogę sobie dowolnie ustawiać (co byłoby mi bardzo na rękę) z panelu w bankowości internetowej. Aczkolwiek po dłuższym szukaniu wszelakich opcji na stronie internetowej znalazłem tylko możliwość zmiany kwoty dziennych transakcji jak i wypłat gotówkowych.
Czy ktoś z Państwa zmieniał już wcześniej limit wydanej kwoty w stosunku do płatności zbliżeniowych i mógłby mi pomóc/nakierować na sposób rozwiązania problemu?
Pozdrawiam
28-12-2016 12:17
W Polsce zbliżeniowo, bez podania kodu PIN możesz zapłacić do 50 zł. Nie możesz zmienić tej kwoty. Jest to organiczenie systemowe.
Możesz ustalić indywidualny maksymalny dzienny limit płatności w sklepach, przez internet i wypłat z bankomatów.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |