Odpowiedz

Karta kredytowa VISA dla Przesiębiorców

Dzień dobry,

jaka jest waluta rozliczeniowa KK VISA dla Przedsiębiorców? EUR?

W przypadku transakcji bezgotówkowych (przez Internet) w walucie rozliczeniowej czy ING pobiera prowizję za przewalutowanie?

W przypadku transakcji bezgotówkowych (przez Internet) w walucie innej niż waluta rozliczeniowa i PLN, czy pobierana jest prowizja?

Ile ona wynosi?

Na stronie banku trudno odnaleźć te informacje.

Odpowiedz
0 Lajków
Hubertn
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
5
01-03-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 481 wyświetleń)

Re: Karta kredytowa VISA dla Przesiębiorców

Walutą rozliczeniową karty kredytowej Visa dla Przedsiębiorców jest EUR. 
Za przewalutowanie płatności nie pobieramy opłaty. 
Jeżeli będziesz robił płatności bezgotówkowe przy użyciu danych numeru karty, nie naliczymy wtedy prowizji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
549
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 409 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Doładowanie telefonu w ORANGE

Czy można w aplikacji uwolnić kwotę doładowania telefonu w sieci ORANGE i wprowadzić możliwość jej wpisania ręcznie?

Teraz jest lista doładowań, która nie pasuje do aktualnych cen pakietów. Mam pakiet

...

10-02-2025
Problem z MojeID

Witam, próbuję się zalogować za pomocą profilu zaufanego poprzez bank i wyskakuje po wybraniu banku błąd Moje ID " Wystąpił błąd, Przepraszamy coś poszło nie tak, identyfikator problemu176334344949966

...

10-02-2025
Re: Re.: Przelew a komornik

Dzień Dobry 

W tym tygodniu czekam na przelew, który nie będzie większy od kwoty wolnej od zajęcia na rachunku bankowym. Kwoty wolnej od zajęcia też jeszcze nie wykorzystałem w tym miesiącu. Czy przych

...

10-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy