17-03-2021 13:52
Witam,
Pytanie, w momencie, gdy wiadomo, że spółka wypuszcza akcje na rynku ofert pierwotnych (ipo) akcje, gdzie mogę je kupić?
Bo niby jest dokument, gdzie jest zaznaczone, że albo telefonicznie albo przez "Serwis Internetowy Biura Maklerskiego Makler".
Czyli gdzie? Bo szukam i nie wiem.
Dzięki za odp.
18-03-2021 15:23
Zapis w ramach IPO można złożyć w naszym biurze maklerskim wtedy, gdy jesteśmy członkiem konsorcjum dystrybucyjnego w IPO danej spółki.
Jeżeli przyjmujemy zapisy to najczęściej zapis IPO można złożyć w module Makler w zakładce: Zlecenia>Zapis na IPO lub telefonicznie na infolinii biura maklerskiego. Ale jest to uzależnione od szczegółowych uregulowań przy konkretnej sprzedaży akcji.
To, co opisałeś, nie oznacza, że aplikacja jest złośliwa ani faktycznie zagrożona. To jest funkcja Androida / Google Play Protect / Safe Browsing, która monitoruje aplikacje, które mogą otwierać linki
... 06-05-2026Jestem klientem ING Bank Śląski od 28 lat. Przez cały ten okres budowałem relację z bankiem w przekonaniu, że lojalność, terminowość i odpowiedzialne korzystanie z produktów finansowych mają znaczenie
... 06-05-2026Sprawa się rozwiązała inaczej. To znaczy skontaktowałem się z producentem telefonu i otrzymałem link do aktualizacji firmware. Niestety aktualizacja wiąże się ze skasowanie całej zawartości telefonu.
... 05-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |