Jak inwestować

Odpowiedz

ING moje ziomy Rozwijam dla was terminy:O

Okey mam pytanie czy nota informacyjna jest poprwanie sforuowana gdyż widzie mniej wiecejEmotikon: Język

Powyższa informacja nie jest ofertą, przyrzeczeniem kredytu, ani propozycją nabycia produktu w rozumieniu
przepisów prawa, a ma charakter wyłącznie informacyjny. Okey wiec przytoczyłem tu wasz tekst nie wiec oco chodzi
ci ziom nom, przeczenie czym jest jak nie oferowaniem czegoś lol nie jak toEmotikon: Bardzo szczęśliwy no to skumajEmotikon: Bardzo szczęśliwy Okey a co to jest
RRSO nom nomEmotikon: Język Rzeczywista roczna stopa oprocentowania to jest rozwiniecie terminu RRSO wiec zarate jest to w
treści ogólnej nieEmotikon: Bardzo szczęśliwy Okey ale ale zampoinacie iż to cały kontekst zdaniowy wiec opsiujecie że tak powiem wiral
lol nie? Czym jest z definicji wiralowanie noEmotikon: Bardzo szczęśliwy Wir czyli co zamieszanie lol nieEmotikon: Bardzo szczęśliwy Ocho lecz czy ma to sens
jeśli mówiecie iż wasze logo jest takie fajne nieEmotikon: Bardzo szczęśliwy AH lokosy mam wzrok że tak powiem bardzo skupiony wiec
lokoEmotikon: Bardzo szczęśliwy

2 Rata kapitałowo-odsetkowa wyliczona z uwzględnieniem wybranej kwoty i okresu kredytowania.
Powyższa informacja nie jest ofertą, przyrzeczeniem kredytu, ani propozycją nabycia produktu w rozumieniu
przepisów prawa, a ma charakter wyłącznie informacyjny. Niniejsza informacja jest aktualna na dzień bieżący. ING
Bank Śląski S.A. uprzejmie informuje, iż z uwagi na funkcjonalność powyższego kalkulatora informacja dotycząca
RRSO odnosi się do reprezentatywnego przykładu. RRSO dla reprezentatywnego przykładu pożyczki pieniężnej dla
Klienta Stałego (wg definicji TOiP) w wysokości 10 196,24 zł, na dzień 26.02.2016 r. wynosi 20,08%.

Ah ziomble to dalej jest forma cytowanie wiec to nie jest łamanie przepisów o plagitowaniu wiec to nie jest
skopiowane 1;1 wiecie wiec lokoEmotikon: Bardzo szczęśliwy Tak jestem krytykiem i mam prawo do wyrażania swojej opini w internecieEmotikon: Bardzo szczęśliwy

Dzieki za uwage kRzysztof RukszaEmotikon: Język

Odpowiedz
0 Lajków
Rerider
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
05-09-2016
Wiadomość 1 z 1 (3 550 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy