Jak inwestować

Odpowiedz

Bezpłatne spotkania inwestycyjne

[ Edytowane ]

Ruszają bezpłatne spotkania inwestycyjne, które odbędą się w największych miastach Polski. Jesteście zainteresowani? Kto chętny i spotka się z nami w jednym z miast ręka w górę! Emotikon: Szczęśliwy  Z naszej strony wiedzą podzieli się m.in. @BartoszS, możecie pytać go o szczegóły tutaj. Więcej informacji znajdziecie na naszym blogu - dowiedz się więcej.

---
Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
JoannaZ
Menedżer społeczności
Menedżer społeczności icon
172
135
10-08-2015
Wiadomość 1 z 3 (11 511 wyświetleń)

Re.: Bezpłatne spotkania inwestycyjne

We wtorek i czwartek odbyły się pierwsze spotkania - byliśmy obecni w Katowicach (około 90 uczestników) i Gdańsku (blisko 60). 

Ważnym dla nas elementem spotkania była możliwość osobistego porozmawiania z osobami zainteresowanymi tematyką, niektóre rozmowy kończyły się przed 23.00 Emotikon: Szczęśliwy Dzięki wiedzy zdobytej na tym szkoleniu uczestnicy mają okazję być krok do przodu w swoich inwestycjach, a na rynku kapitałowym jest to nie do przecenienia. Jeśli mieszkacie w kolejnych miastach które odwiedzimy, zapraszamy!

• 18 października Warszawa, Hotel MDM pl. Konstytucji 1
  • 20 października, Wrocław, Hotel Mercure pl. Dominikański 1
  • 25 października, Poznań, NH Hotel ul. Św. Marcina 67
  • 27 października, Kraków, Qubus Hotel ul. Nadwiślańska 6

Początek godzina 16:30. Zapisy na stronie Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych.

Tymczasem zachęcam do obejrzenia kilku zdjęć z Katowic Emotikon: Szczęśliwy

Bartosz Sańpruch

Krzysztof WańczykDSC06191.0.jpg

Michał Stopka

---
---
BartoszS
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
116
34
30-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (11 155 wyświetleń)

Re.: Bezpłatne spotkania inwestycyjne

Zapraszam do zapoznania się z podsumowaniem naszych spotkań napisanym przez Michała Stopkę. Sprawdź które przewidywania okazały się trafione.

http://www.michalstopka.pl/rok-2017-co-z-polska-gielda-gospodarka-i-finansami-publicznymi-2/

---
---
Odpowiedz
0 Lajków
BartoszS
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
116
34
30-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (9 917 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy