11-01-2017 15:29
Od 2 dni po godz. 12 uaktywnia mi się oferta podwyższenia limitu karty kredytowej, niestety nie mogę wypełnić wniosku, gdyż pojawia się komunikat "nie udało się pobrać danych". Dzieje się tak na różnych komputerach, nawet po wyczyszczeniu wszystkich plików. Wysłałam wiadomość poprzez Moje ING, jednak otrzymałam odpowiedź, iż bank nie ma w tej chwili żadnej oferty dla mnie (nie ma, a jednak codziennie się ona pojawia). Niestety do oddziału mam dość daleko, jakieś pomysły co mogę zrobić aby uzupełnić wniosek? Dodam tylko, że już jakiś czas temu podwyższałam limit w taki sam sposób i nie było żadnych problemów.
12-01-2017 01:34
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |