Odpowiedz

transakcje oczekujące

Witam

Zrobiłam kilka przelewów wewnątrz banku ING. Dlaczego kilka z nich utknęło w transakcjach oczekujących?

Od czego to zależy?

Odpowiedz
0 Lajków
BMMA
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
24-11-2015
Wiadomość 1 z 2 (17 586 wyświetleń)

Re.: transakcje oczekujące

@BMMA Przelew w PLN, który robisz między rachunkami w naszym banku, znajdzie się w transakcjach oczekujących, jeżeli robisz go na rachunek naszego klienta korporacyjnego po godzinie 20:00 lub w dni wolne od pracy. Przelewy między rachunkami indywidualnymi i dla małych firm realizujemy 24/7.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (17 561 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s

...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.

25-11-2024
Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy