25-01-2017 11:51
od pewnego czasu nie moge sprawdzić historii swoich transakcji w systemie bankowości internetowej, nie zależnie czy dotyczy to konta w zł czy w walucie obcej. wyskakuje komunikat ze nie da się prbrać danych prosze spróbować pozniej i tak cały czas. Po kolejnym zalogowaniu widac jedynie ta skrocona historie na panelu bocznym ale zeby zoabczyc dokladnie co i jak to juz nie działa nic
26-01-2017
11:38
– ostatnio edytowany
03-03-2017
16:13
przez
MarcinB
Historia powinna prezentować się prawidłowo. Spróbuj zmienić przeglądarkę internetową na inną lub wyczyścić jej pamięć podręczną i pliki cookies. Jeśli w dalszym ciągu będzie pojawiał się błąd, napisz do nas przez bankowość internetową (zakładka Wiadomości).
Wiem, że nie macie tu takich możliwości, ale zamiast pisać kolejny raz na prywatnym czacie postanowiłam napisać publicznie,
bo takie sprawy trzeba nagłaśniać, a ludzi w podobnej sytuacji jest zdecydowa
... 17-02-2026Przepraszam Cię za kłopot z wpłatą. Tutaj nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym i nie możemy się odnieść do samej reklamacji lub ruchów na Twoim koncie. Przekazałem prośbę o przyspieszenie do odp
... 17-02-2026Postanowiłam również napisać na szerszym forum o swoim problemie, bo czytając tutaj i na innych forach o skali
podobnych spraw to się włos na głowie jeży.
30.01.2026 przed godz.19.00 wpłacałam pieniądz
... 17-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 5 |