01-05-2019 22:55
Witam Swoje konto założyłem w wieku 13 lat z rodzicem w oddziale bankowym, miał on dostęp do tego konta i podgląd u siebie.
Teraz po skończeniu 18 roku życia rodzice nie mają już do niego dostępu / podglądu aczkolwiek dane takie jak numer telefonu / email podczas zakładania podane zostały mojego ojca.
Numer do autoryzacji przelewów już zmieniłem i pozostaje jedynie w zakładce "dane" adres e-mail i nr. telefonu mojego ojca.
Czy zmieniając te dane na swoje będę już w pełni jedynym posiadaczem tego konta czy gdzieś jeszcze mogą być wpisane jego dane?
02-05-2019 20:47
@bartek01 od uzyskania pełnoletności jesteś jedynym posiadaczem i dysponentem rachunku. Dane w zakładce kontaktowej możesz zmienić, to spowoduje wyłączenie uaktualnienie kartoteki. To są ostatnie dane wymagające korekty z Twojej strony. Cieszę się, że jesteś z nami
02-05-2019 23:30
Dziękuję
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
10 | |
6 | |
5 | |
4 |