Odpowiedz

Zmiana danych

Witam Emotikon: Szczęśliwy Swoje konto założyłem w wieku 13 lat z rodzicem w oddziale bankowym, miał on dostęp do tego konta i podgląd u siebie. 

Teraz po skończeniu 18 roku życia rodzice nie mają już do niego dostępu / podglądu aczkolwiek dane takie jak numer telefonu / email podczas zakładania podane zostały mojego ojca.  

Numer do autoryzacji przelewów już zmieniłem i pozostaje jedynie w zakładce "dane" adres e-mail i nr. telefonu mojego ojca. 

Czy zmieniając te dane na swoje będę już w pełni jedynym posiadaczem tego konta czy gdzieś jeszcze mogą być wpisane jego dane?

Odpowiedz
0 Lajków
bartek01
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
01-05-2019
Wiadomość 1 z 3 (6 375 wyświetleń)

Re: Zmiana danych

@bartek01 od uzyskania pełnoletności jesteś jedynym posiadaczem i dysponentem rachunku. Dane w zakładce kontaktowej możesz zmienić, to spowoduje wyłączenie uaktualnienie kartoteki. To są ostatnie dane wymagające korekty z Twojej strony. Cieszę się, że jesteś z nami Emotikon: Mrugający 

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (6 250 wyświetleń)

Re: Zmiana danych

Dziękuję Emotikon: Szczęśliwy 

Odpowiedz
0 Lajków
bartek01
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
01-05-2019
Wiadomość 3 z 3 (6 231 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy