Odpowiedz

Zlecenie stale

Witam.
Dlaczego zlecenia stałe można ustawić częstotliwość dzienna, tygodniowa lub miesięczna ? Czemu nie można kwartalnie czy rocznie ? Chciałem ustawić opłatę przekształcenia co roku ale w ING nie można. To jakieś kpiny.
Odpowiedz
0 Lajków
as91
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
88
6
05-04-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 711 wyświetleń)

Re: Zlecenie stale

Dziękujemy za przesłaną opinię. Rozumiemy, że taka funkcjonalność jest dla Ciebie ważna, dlatego przekazałam Twoją prośbę do odpowiedniego działu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
458
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 660 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
dyspozycja na wypadek śmierci a kredyt w banku ING

Jeśli ktoś wydaje dyspozycję wypłaty na wypadek śmierci z konta osobistego, a ma przy okazji kredyt w ING, który spłaca z tego konta, to czy dyspozycja zostanie zrealizowana, czy bank przejmie środki

...

04-04-2025
Re.: Negatywna decyzja

Po ponad 4 latach ta sama praktyka. Brak wskazania przyczynowy odmowy udzielenia kredytu w decyzji kredytowej. Brak pouczenia Banku o możliwości złożenia wniosku o podanie przyczyny negatywnej decyzji

...

03-04-2025
Re.: Wycofanie płatności HCE w aplikacji mobilnej

Nie przewidujemy nowej opcji płatności HCE. Płatności BLIK-iem zbliżeniowym wymagają potwierdzenia za pomocą odblokowania ekranu telefonu (np. pinem). Suma transakcji BLIK-iem zbliżeniowym nie wlicza ...

03-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy