Odpowiedz

Zbieg egzekucji zablokowane srodki

Witam mam na koncie zbirg egzekucji komorniczych i tu pytanie kwota wolna to ok 2257zł co miesiąc otrzymuje wynagrodzenie na konto najnizsza krajowa .Z zablokowanych środków uzbierało się ok 700zł
I tu pytanie czy jeśli w następnym miesiącu otrzymam niższe wynagrodzenie kwota 1200zł ,kwota zablokowana zostanie doliczona i będę miał do dyspozycji 1900zł czy kwota zablokowana będzie dalej blokowana i będę miał tylko 1200zł do dyspozycji dziękuję za odpowiedz
Odpowiedz
0 Lajków
Kukacz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
06-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 694 wyświetleń)

Re: Zbieg egzekucji zablokowane srodki

Chciałabym Ci pomóc, jednak tutaj niestety nie mamy wglądu w szczegóły. Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub skontaktuj się z naszą infolinią 32 357 00 69. Specjaliści z zajęć egzekucyjnych dostępni są w dni robocze od 8:00 - 20:00 oraz w soboty od 8:00 - 16:00. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 640 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy