27-02-2019 17:23
Witam.
Muszę zrobić zestawienie operacji za każdy miesiąc księgowej z saldem po każdej operacji.
Operacje owszem, są z kwotami, ale nie ma salda po każdej operacji. w tabelce jest kolumna: Saldo po operacji/ Twój rachunek - jednakże widzę tylko nr rachunku.
Jak mam to zrobić? Gdzie , co zaznaczyć?
Pozdrawiam, Andrzej
28-02-2019 17:28
Żeby pobrać dokument, na którym będzie historia płatności wraz z saldem po operacji powinieneś po zalogowaniu wybrać: Swoje konto (te, które Cię interesuje)/Historia/W liście rozwijalnej na górze - wybrać zakres dat/Pokaż/Pobierz listę transakcji.
Na wyciągach nie udostępniamy informacji o saldzie, na której Ci zależy.
29-04-2020 12:59
Potrzebuje saldo po każdej operacji w wybranym okresie, jak mam pobrać taki PDF?
30-04-2020 11:27
@Izabella25 W tej sytuacji wybierz dane konto po zalogowaniu >> historia >> zmień zakres dat (w okienku z opisem ostatnie 90 dni) i link - pobierz listę transakcji
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |