Odpowiedz

Wprowadzanie hasła podczas logowania

Czy w końcu ktoś w dziale informatycznym ING ogarnie ten formularz logowania? Zamiast prostego formularza mamy flexi-formularz, który pod spodem robi cuda na kiju i w efekcie wpisując hasło muszę to robić bardzo powoli, ponieważ normalnie jestem szybszy od tego co przyjmuje formularz i zamiast kolejnych znaków hasła w formularzu zostają puste pola. Dramat! Dodatkowo od dość dawna na formularzu nie działają menadżery haseł (np. Bitwarden), ale ING o tym wie i nic sobie z tego nie robi (włączyli standardowy olewator dość powszechnie stosowany przez informatyków, którzy mają w pompie swoich klientów). Przez takie kwiatki coraz częściej zaczynam myśleć o tym, że trzeba poszukać innego banku.

Odpowiedz
0 Lajków
pit
pit
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
33
19
05-02-2022
Wiadomość 1 z 1 (198 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Dzień dobry,

Chciałam zapytać o taką sytuację - małżonkowie mający rozdzielność majątkową chcą nabyć nieruchomość. Jedna osoba płaci za swoją połowę gotówką, a druga bierze kredyt hipoteczny. Czy zabez

...

06-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy